Tajska masaža~Lanna tajska masaža~The best thai massage in Ljubljana!
dot dot
bulletLokacija | TPC murgle center
bulletLokacija | Dalmatinova 4a (city center)


kupiš paket 3 masaž ali darilne  dobiš še 1 gratis! Dodatno -5% popusta plačilo z gotovino


Tajska masaža

 

 

 

Tradicionalna tajska masaža je eden najstarejših načinov zdravljenja. razvila se je 2500 leti in povezuje znanja tradicionalne kitajske in indijske medicine. Iz severne Indije jo je na Tajsko pripeljal Dr. Shivago Komarpaj. Namenjena je odpravljanju vsakodnevnih težav s stresom. Veščina tajske masaže vzpostavlja vez med fizičnim in duhovnim telesom.


ENERGIJSKE LINIJE 

Vzdolž telesa poteka 10 nevidnih energijskih senov (
energijske linije), po katerih se pretaka či (energija). Na njih se nahajajo akupresurne točke, ki so pomembne za vpogled v stanje energije in uravnovešanje te energije med energijo telesa, uma in duha. So izrednega pomena za naše počutje in enrgijsko ravnovesje našega telesa.

 

 

 

KAKO SE IZVAJA? Tradicionalna tajska masaža se izvaja na tleh ali na blazini, maser in masiranec sta oblečena v udobna oblačila iz naravnih materijalov.

 

ZAKAJ JE TAKO POMEMBNA? Pri tradicionalni tajski masaži stimuliramo energijske linije, tako da enerija lahko nemoteno kroži po telesu. S tem se uravnava življenska energija, kar posledično vpliva na boljše človekovo počutje. Namenjena je kot preventiva raznim boleznim, prav tako pa tudi odpravljanju težav za glavobolom, bolečinami v križu, mišicah in sklepih, utrujenostjo,itd... 

KAKO SE RAZLIKUJE OD OSTALIH MASAŽ? Tradicionalna tajska masaža se za razliko od klasične masaže ukvarja s stimulacijo energijskih linij in tako telo ponovno napolni z energijo, ki je potrebna za premagovanje vedno hitrejšega in napornejšega tempa življenja. Poleg tega izboljša delovanje notranjih organov, pretok krvi, pozitivno vpliva na živčevje, zmanjša negativne učinke telesa, umiri um, sprošča napetost v mišicah in razgiba sklepe, kar še dodatno pripomore k boljšemu počutju in lažjemu premagovanju vsakodnevnih problemov. 
 Lanna, Marko Grofelnik s.p. /Davčna št. SI25986017 | cesta v mestni log 55,(Murgle center) in Dalmatinova 4a, Ljubljana | Delovni čas: Pon - Pet : 12.00 - 21.00 / Sob : 10.00- 19.00 / Ned in prazniki : zaprto