Tajska masaža./ CENIK - Lanna tajske masaže
dot dot
bulletLokacija | TPC murgle center
bulletLokacija | Dalmatinova 4a (city center)


kupiš paket 3 masaž ali darilne  dobiš še 1 gratis! Dodatno -5% popusta plačilo z gotovino


CENIK

Opis

Minute

cena z ddv.

 

TRADICIONALNA TAJSKA MASAŽA.

Osnova tradicionalne tajske masaže je obdelava glavnih nevidnih energijskih linij ali meridianov, po katerih se pretaka življenjska energija. S pritiski na akupresurne točke vzdolž meridianov, blagodejnim dotikom palcev, dlani, komolcev, kolen in stopal ter blagimi raztenimi vajami povečujemo vitalnost, izboljšamo pretok energije, odpravljamo bolečino v mišicah, stres in škodljive snovi v telesu ter krepimo zdravje. Ker tradicionalna tajska masaža deluje veliko globlje kot klasična masaža, jo imenujemo tudi masaža za dolgo življenje oz. Masaža vitalnosti. Pri tej posebni tehniki, ki se izvaja brez olj, ste oblečeni v udobna oblačila.

 

 

30

 

23 €

 

60

 

37 €

 

90

 

50 €

 

120

 

70 €

 

Minute

cena z ddv.

 

TAJSKA MASAŽA Z AROMATIČNIMI OLJI.

Tajska masaža z aromatičnimi olji ne vpliva samo na telo, ampak pripomore tudi k boljšemu počutju, saj učinkovito blaži stresna in tesnobna občutja, Temelj masaže je blagodejno glajenje in gnetenje mehkih tkiv celotnega telesa, dopolnjeno z izbrano mešanico naravnih aromatičnimi olj, vas popelje v stanje popolne sprostitve, Naravna aromatična olja, katera imajo tudi aromaterapevstki učinek, kožo negujejo in pripomorejo k vzpstavitvi telesnega in duševnega ravnovesja.

 

 

 

30

 

25 €

 

60

 

42 €

 

90

 

55 €

 

120

 

75 €

 

Minute

cena z ddv.

 

TAJSKA MASAŽA S KOKOSOVO KREMO.

Relex tajska masaža s kokosovo kremo priporočamo ljudem, ki imajo suho kože,odlično je pa tudi za po sončenju.Kokosova krema z vitaminom E učinkovito razvaja suho kožo z vlago. Vaša koža potem tako mlajša,ter bolj gladka.

 

 

30

 

26 €

 

60

 

45 €

 

90

 

57 €

 

120

 

77 €

 

Minute

cena z ddv.

 

 

TAJSKA MASAŽA S KOKOSOVIM OLJEM (100% NARAVNO)

Kokosovo olje “Dati vam vse, kar si želite” ni samo pomen ekstra deviškega kokosovega olja, ampak tudi obljuba kokosove palme. združuje vso naravno dobroto kokosove palme, ki vsak da poskrbi za vašo lepoto, zdravje in kulinarične užitke. Ekstra deviško kokosovo olje je uvoženo z Azije ter pridobljeno, procesirano in pakirano z enakim visokim standardom, ki ga ima surovina sama. Kokosovo olje velja za najbolj zdravo olje na svetu. S kokosovo masažo vas popeljemo v izgubljeni tropski raj.

 

 

30

 

26 €

 

60

 

45 €

 

90

 

57€

 

120

 

77€

 

Minute

cena z ddv.

 

REFLEKSNA MASAŽA STOPAL.

Stopala predstavljajo naše telo v malem, saj je vsaka točka na njih povezana z določeno mišico ali organom.) S stimulacijo točk na stopalih dosežemo sprostitev hrbtnih in vratnih mišic, vplivamo na delovnje notranjih organov, odpravljamo napetosti, izboljšujemo prekrvitev telesa in vzpostavljamo notranje ravnovesje. Malo je stvari, ki sproščajo tako kot dobra masaža nog. Po njej je telo osveženo, utrujene noge so spet lahke, občutek, da lebdite, pa dopolnjeje popolno sprostitev.

 

 

30

 

25,00 €

 

60

 

37,00 €

 

Minute

cena z ddv.

 

TAJSKA MASAŽA ANTI STRESS.

Masaža se izvaja z naravnimi oljI posebno pozornost posvečarmo hrbtu ramenom vratu in glavo posebej blažilno vpliva nabolečine v mišicah, napetost, stres in kronične bolečine hrbta.

 

 

 

40

 

 

30,00 €

 

Minute

cena z ddv.

 

PRE-NATAL TAJSKA MASAŽA Z NARAVNIMI OLJI.

Masaža za nosečnice z naravnimi olji, ta vrsta masaža je posebej prilagojena za zmanjševanje bolečin in oteklosti v nogah, priporočljiva je po štirih mesecev nosečnosti.

 

 

 

60

 

 

42,00 €

 

Minute

cena z ddv.

 

LANNA MASAŽA.

 

-KOMBINACIJA : Tradicionalna tajska masaža 60 min. + Masaža z naravnimi olji 60 min.

 

-KOMBINACIJA : Masaža z naravnimi olji 60 min + Refleksna masaža stopal 60 min.

 

 

 

120

 

 

72,00 €

 

 Lanna, Marko Grofelnik s.p. /Davčna št. SI25986017 | cesta v mestni log 55,(Murgle center) in Dalmatinova 4a, Ljubljana | Delovni čas: Pon - Pet : 12.00 - 21.00 / Sob : 10.00- 19.00 / Ned in prazniki : zaprto